Lakossági tájékoztató (Mályi)

May 6, 2015

 

A ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft., mint az Ön hulladékszolgáltatója ezúton értesíti Önöket, hogy a település vezetőinek jelzései alapján és a lakossági igényeknek megfelelően Társaságunk az üdülési szezonhoz igazítva módosítja a jelenleg érvényben lévő hulladékgyűjtési napját Mályi település

- teljes üdülőövezetében, illetve a közel eső

- Lehel utca,

- Kürt utca és

- József Attila utcákban.

Eszerint „főszezonban” – vagyis 2015. május 01-jétől 2015. szeptember 30-áig az állandóan lakott és az időszakosan használt ingatlanok esetében is a hulladékszállítás napja VASÁRNAP!

A legközelebbi szállítási nap tehát: 2015. május 10. vasárnap

A „főszezont” követően – vagyis 2015. október 1-jétől – az állandóan lakott üdülőingatlanok, illetve a felsorolt három utca esetében a hulladékszállítás napja újra hétfő lesz. Kérjük a változások tudomásulvételét, melynek elsődleges célja, hogy az Önök igényeit a lehető legjobban kiszolgálja! Az átállás miatti esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

Fontos tudnivaló!

Minden ingatlan hetente 1 (egy) olyan méretű gyűjtőedény vagy zsák (120 illetve 60 literes) kirakására jogosult, amire a szolgáltatóval leszerződött. További edényzet ürítésére vagy zsák elszállítására a szolgáltatónak nincs módja!

Központi ügyfélszolgálati telefonszám: +36-48/ 799-300 
E-mail cím: ugyfelszolg@zoldvolgy.hu 
Weboldal: www.zoldvolgy.hu

Köszönjük együttműködésüket!

ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft

Please reload

Copyright ©2019. All Rights Reserved : ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft.