Érkeznek a számlák

November 23, 2016

 

Bizonyára Ön is szembesült azzal, hogy az elmúlt időszakban nem kapott hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlát a ZV Nonprofit Kft-től. Ennek oka az, hogy 2016. április 1-jétől egy állami cég, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordinációs és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) végzi a számlázást az ország teljes területén.

Tekintettel arra, hogy ez hatalmas és bonyolult feladat, társaságunk felajánlotta a segítségét az NHKV Zrt-nek abban, hogy a szolgáltatási területünkön élők minél hamarabb megkapják a második és harmadik negyedéves számlákat. Megállapodást kötöttünk az NHKV Zrt-vel, melynek értelmében az országos hatáskörű cég számláit a szolgáltatási területünkön élőknek 2016. évre vonatkozóan társaságunk készíti el.

 

A 2016. II. negyedévi számlák elkészítése folyamatban van, így az április-június hónapokra vonatkozó számlák november végéig minden háztartásba megérkeznek. A július és augusztus havi számlák decemberre várhatóak szolgáltatási területünkön, míg a szeptember-december közötti időszakra vonatkozó számlák előreláthatólag 2017. január-februárban érkeznek.

Ügyfélszolgálatunk a továbbiakban is rendelkezésre áll a közszolgáltatással kapcsolatos kérdésekben az ismert elérhetőségeken.

Please reload

Copyright ©2019. All Rights Reserved : ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft.